• 5
    yarışın sıralama turlarında, bein spikerine takılan tek ben değilmişim. halbuki çok küçük bir detaya takıldım diye kendime kızacaktım az daha. ekşi sözlük'te birisi daha aynı yorumu yapmış daha detaylı tabi.

    --- alıntı ---

    biri şu at yarışı anlatan kekonun işine son versin artık kusacağım. piastri 2. sektörden poldeki norris'in 0.35 gerisinde çıkmış. piastri finishe yaklaşırken "pole pozisyonu gelecek mi" diye yükseliyor, gerilim falan yapıyor. bak küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. bu herif sadece leş gibi anlatmıyor, bize her yarış hakaret ediyor. hem leş gibi anlatıyor hem de zekası kısıtlı.

    bir insan 2-3 yarış izlese aynı araçta, aynı lastikte, hele hele birbirine çok yakın süren iki pilot arasında bir sektörde 0.35 farkın kapanamayacağını anlar, gereksiz yere yükselmez. ama bu anlamıyor. her yarışta, her seansta izleyiciye sanki hayatında ilk defa f1 yarışı izleyen biri yarış anlatıyormuş gibi hissettiriyor. ya anlamak için çaba sarf etmiyor, ya da zekası yetersiz. git at yarışı anlat sen abi. yıldık, bıktık mk artık yeter!

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın