resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Olympiakos
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 3312
    "çöp" tabirini hiç sevmem ama, galatasaray'ın kadrosunda malesef sebebini bilmediğim bir şekilde sayısı sürekli artan "çöp"lerden biridir. kadroda düşünülmediği, zurnanın son deliği muamelesi gördüğü 2023-2024 sezonunun son bölümünden beri belliydi. her sene başka yerlere kiralanan ufuk talay'dan, özgürcan özcan'dan falan bahsetmiyoruz. bu adamın uluslararası tanınırlığı var, iyi bir kariyere sahip. kulüp arasa çoktan bulurdu. bizim de bir şekilde kulüp arama konusunda teşvik etmemiz gerekiyordu. şimdi, alacağını almadan hiçbir yere gideceğini de sanmıyorum. kendisine çöp ettiğimiz bir başka isim olan alexandru cicaldau'ya uygulanan tarife uygulanmalıydı ve hiçbir kampa dahil edilmemeliydi. ya da birisi takım kadrosunda bir şekilde yer edinecekse bu üzerinden para kazanma ihtimalin yaşı sebebiyle daha yüksek olan, en azından ülkesinin avrupa şampiyonası kadrosuna dahil edilmiş cicaldau olmalıydı. ama oliveira'yı alanlar veya aldıranlar şu an görevine devam ediyor, o yüzden pozitif ayrımcılığa tabi tutuluyor.

    misal taylan antalyalı elde kaldı. asla ve asla türkiye sınırları içerisinde takım bulamayacak bir adam değil taylan. iki sezondur yanlış takımlara gitti ya da gönderildi ki hiç de kötü oynamadı. ama bir şekilde çöp ettik.

    bir başka mevzu; çöp etmek üzere olduğumuz eyüp aydın neden kiralanmıyor? bodrumspor, hatayspor, antepspor, eyüpspor, konyaspor... hepsinde oynar eyüp. kötü bir oyuncu değil.

    350 bin euro vererek aldığımız ama nasıl alındığını bir türlü anlamadığım siraçhan nas ne oldu? kim ne gördü de aldı bu arkadaşı? galatasaray'ın parası çöp mü oldu? bize gelmeden önce bu arkadaşımızın bilinirliği falan yoktu. bir gün ansızın aldık, formayı giydirdik.

    wilfried zaha gibi bir adamdan faydalanamıyoruz. bence oynadığı maçlarda genel anlamda hiç de öyle kötü bir performans göstermedi. ortalaması iyidi. bu adama yatırım yapmışsın. bir şekilde takımın içinde tutacaksın ya da elden çıkaracaksın. sürüncemede görünen şu gidişat hiçbir şekilde kulübümüzün menfaatine değil. galatasaray'ın parasını çöp etmeye kimsenin hakkı yok.

    derrick köhn geldi; uçuyor kaçıyor dedik. alman ligi'nin iyi beklerinden biriydi kendisi. şu an takımın en güven vermeyen isimlerinden. göndermek istesek, zarar ederek gönderebileceğiz. leo dubois da ilk geldiğinde iyi kötü bir şeyler oynuyordu. hatta kiralık gönderdikten sonra bile devre arasında "geri alalım" falan diyorduk. şimdi bakıyorum, kendisinde de bir özgüven falan kalmamış. hepsini geçtim, yığınla para verdiğimiz yusuf demir'e bile mehmet güven muamelesi yapıyoruz. çok ilginç.

    üzgünüm ve korkarım ki sıra dayı'ya, abdülkerim'e, nelson'a, kerem'e, hatta muslera'ya geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın