resim
Sofyan Amrabat
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Fas
  • 421
    fiorentina'nın asla ucuza bırakmayacağı orta saha oyuncusu.
    fiorentina'nın ligde parma'ya karşı oynadığı ilk resmi maçında 90 dakika oynadı. bu transfer döneminde yabancı basında aylarca manu'nun 20+ bonservis bedeliyle kadroya katacağı yazıldı, çizildi. muhtemel mctominay'i istediği ücrete satamayınca manu transferinden vazgeçti.

    2 sezon önce torreira'yı 6 milyon euro gibi bizim için muazzam bir rakam karşılığında takıma kazandırılırken kendisinin fiorentina başkanıyla kavgalı olduğunu unutmamak gerekir. ona rağmen erden timur'un söylediği gibi 15-20 milyon eurolara bitebilecek bir transferi, erden timur'un ikna becerisi, torreira'nın diretmesi, hemşerisi muslera'nın araya girmesiyle 6 milyon euroya bitirdik. bu 10 yılda 1 olabilecek bir transfer.
    amrabat'a transfer dönemi başında burun kıvıranlar galatasaray futbol aklının başında cenk ergün olduğunu unuttu. 2 oyuncunun bonservisine 31 milyon euro ödeyen galatasaray'ın 28 yaşındaki amrabat'a 15-20 milyon euro (onu kabul edecekleri de meçhul) verebilecek bir bütçesi ne yazık ki kalmadı. şampiyonlar ligine kalsak bile yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın