resim
Edouard Oscar Michut
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:21
Boy:1.77
Uyruk:Fransa
  • 39
    1.77 50 kilo çubuk kraker familyasından bir futbolcu, %30 ile maç başı 0.5 hava topu alır, ikili mücadeleleri başarılı gibi gözükse de ayakta kalan bir oyuncu değil, profesyonel kariyerinde 1. lig seviyesinde golü yok, toplam 2 golü var bir tanesi championship diğeri türkiye kupasında, toplam 2 asisti var biri erzincanspor'a karşı diğeri de 6-2 yenildikleri başakşehir maçında.

    bu çocuk izlerken hiçbir şey ifade etmiyor, champinoship'te de fark yaratamadı. iyi kesici değil, iyi pas dağıtıcı değil, iyi bir şutör değil, topla arası çok iyi değil, fiziken iyi değil, pis işler yapamaz, caydırıcılığı yok. adanademirspor kendisinin 11 oynadığı 22 maçta 4 galibiyet aldı, oynadı dediğim süre de 1700 dakika falandır sezonun yarısı bile etmiyor zaten. galatasaray maalesef yetersiz ve fiziksiz orta sahaların yeri değil. torreira 10cm kısa mesela kendisinden ama yan yana durunca daha kalıplı daha uzun hissetiriyor. bunun aynısı tete-jelert eşleşmesinde de oldu. tete de jelert'den 4-5 cm kısaydı ama hem daha kalıplı hem daha uzun duruyordu ilginç şekilde.

    galatasaray için yetersiz, anadolu takımlarında yedek oyuncu olmak için iyi oyuncudur. kariyeri boyunca üst seviyede tutunabileceğini sanmıyorum, 50 kilo futbolcuların çok özel oyuncular olması lazım ki fark yaratsınlar, en azından bir özellikleri elit seviyede olmalı szymanski şutu gibi, onun da solunu kapattıklarından beri skor üretemiyor mesela.
App Store'dan indirin Google Play'den alın