• 3838
    kriz yönetme konusunda son derece iyi bir başkana sahip yönetim. kendisine göre kriz olmadığı varsayılırsa kriz yönetilmiş oluyor.

    galatasaray acı çekiyor bunların elinde. kurtuluşunu da yakın zamanda göremeyeceğiz gibi. okan buruk artık korkusundan mıdır güvensizliğinden midir nedir bunlara kol kanat gerdi ve şu anda hepsinden daha fazla tehlikede. yeniden yeniden ve yeniden söylemekte beis görmüyorum. galatasaray'da çok büyük yanlışlar oluyor arka planda ve bunun takımı etkilememesi imkansız. okan buruk takımını motive edemiyor. taktik teknik bunlar çok önemli ama oynama isteği olmayan takıma işlemez böyle şeyler. okan buruk gittiği takdirde de önü karanlık bu kulübün.

    şu anda yaşadıklarımız terim'in son dönemine çok çok benziyor. sosyal medyada futbolcularımız ve teknik kadro hakaretler yiyor, takımın oyun isteği çok çok düşük, yönetimde saçma sapan işler dönüyor, yabancı hayranı tayfa ortaya çıktı vs. o dönem "terim gitsin en fazla ne olabilir" diyorduk. terim gitti 12. sıradaki takım koca bir yarı devre oynayıp ligi 13. bitirdi.

    ben derim ki hocadan önce motivasyonu bozan yönetim gitsin. bu sefer doğru olanı yapalım. fakat biz yine en yanlışı yapacağız gibi geliyor. darlanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın