• 45
    iddia değil yüzde doksan dokuz nokta dokuz gerçek olan iddiadır. eski veya yeni yönetimden biri/birileri var mıdır, bilemiyorum. ama 15 yıldır kulüpten tek veya çoklu bilet talep eden biri olarak kitap yazacağım kadar karaborsa uygulaması gördüm. hangi seviyede kime bildirdiysek bir sonuç alamadık. eh dedik sonuç çıkmıyorsa demek ki bunlar da bunun içinde bulunuyor. en azından göz yumuyor, koskoca yöneticiye yazıklar olsun dedik. hayat devam etti.

    akla hayale sığmayacak hacimde bir karaborsa dönüyor. tam bir duvardan bir tuğla bile çekememe durumu var. kimse kimseyi ele ver(e)miyor çünkü kendi de okka altına gider. umalım ki bu sefer adli kolluk bir ucundan yakalar. (yersen) batıya açılan pencerede hem en çok üzüldüğüm hem de en çok ağrıma giden konuların başında gelir.

    bir süredir bu soruşturma devam ediyordu, iki üç ay kadar olmuştur. bunu da kulübün bilet departmanının aniden davranışlarına çeki düzen vermesinden anlayabiliyorduk. fatih altaylinin kulağına gidince de artık mızrak çuvala sığmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın