• 21
    adı üstünde yardım kampanyasıdır. ama bu bile eleştirilerimizden nasibini almıştır. bizde dövünüp duruyoruz bu hıncal uluç denen adamın her şeyi eleştirmesine, beğenmemesine, oto boka çemkirmesine. meğer aramızda ne kadar da çok hıncal uluç varmış. hadi anlarım futbol bu göreceli bir şey, herkesin görüş açısı farklıdır, kimisi bir futbolcuyu sever kimisi sevmez. herkes kendine göre bir sistem düşünür ve onu savunur geri kalanını eleştirebilir. ama bu adı üstünde yardım kampanyası lan bunun neyini tartışıyorsunuz. yardım edeceksen et, etmeyeceksen de sus bari. eğer farklı veya kendine göre daha güzel bir fikrin varsa üslubuna uygun bir şekilde yazıp fikrini beyan edersin. ama bunu düşünüp bir şeyler yapmak isteyip bizimle paylaşan birisinden ne istiyorsunuz lan.

    hem ne önemi var yardımın ne olduğu. ister forma olsun, ister kitap olsun ya da ilaç ve gıda olsun. senin gücün neye yetiyorsa veya neyi yapmak istiyorsan yazarsın bir şekilde onlarda ulaştırılmaya çalışılır. sen yardımın ne olacağını düşüneceğine bunlara daha neler ilave edebiliriz, bunları nasıl ulaştırabilirizin derdine düş.

    son olarak en büyük hata bence soy ozanındır. çünkü belli ki bizleri de kendisi gibi düşündüğünü zannetmiş. *

    ayrıca eleştirenlere de hak vermiyor değilim. zira yıllarca kampanya diyince aklımıza "iki kapak getirene bir litre bedava" gelmesi ve bu gibi olaylarla kampanyanın aklımızda yer etmesininde etkisi vardır. alışmışız almaya ne gerek var vermeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın