resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10328
    yeni bir krizin aktörü yine kendisi.

    kaptanlığın kendisine verilmesi, geri alınması, bu esnada yaşanan diyaloglar…

    kim haklıdır kim haksızdır bilemem ben. haddime de değil olayın iç yüzünü tam anlamıyla bilmeden. dedikoduyla hüküm kesecek kadar çok bilmiş bir adam değilim.

    kendisi teknik olarak benim hayalimdeki galatasaray’ın ilk 11 oyuncusu olamaz. topun kıymetini bilmiyor ve bunu tolere etmemize neden olacak potansiyele de sahip değil. bu yeteneğe ulaşmaya yaklaştığı dönemler oldu ancak mental yapısı eşiği atlamasına engel oluyor kanımca.

    (bkz: #3791494)
    (bkz: #3836731)
    (bkz: #3838452)

    tüm bunlara rağmen kendisine gösterilen ölçüsüz tepkiye karşı tavrım her zaman belliydi. bugün de aynı noktadayım. kendisinin de ölçüsüz tepkiler veren bir adam olduğunu düşünmeme rağmen aynı noktadayım.

    ancak gün itibari ile çok kızgınım kerem’e. sezonun en önemli iki maçının ilk ayağı kötü geçmiş ikinci ayağı beklenirken, sosyal medya üzerinden bile isteye kaptanlık krizinin fitilini ateşledi. hemde oldukça profesyonel bir açıklamanın içerisine özenle serpiştirilmiş bir ifadeyle yapıldı bu. onu her daim koruyan, sahaya atan, sahaya atmak için şöhretli yıldızları karşısına alan adamın da başına yeni bir çorap ördü. hemde en bunalmış olduğu dönemde.

    öte yandan, 6 aydır devam eden çıkışları kabak tadı vermeye başladı. şampiyonluk kutlamasına da limon sıkan kendisiydi. kutlamaya değil olası veda editine malzeme çıkarmak için çıktı podyuma. yukarıdaki açıklamayı yapacak kadar profesyonel oynayan adam kutlama esnasında da aynı profesyonelliği göstermeliydi. işine gelince duygusal çocuk işine gelince profesyonel sporcuyu kabul etmiyorum ben.

    kendisi öyle ya da böyle takımdan ayrılmalıdır. ayrılsa da ayrılmasa da onun zamanında taraftardan istediği haklı anlayışı bugün de bir taraftar olarak ben istiyorum. lütfen artık sorunların kaynağı olmaktan vazgeç kerem. lütfen artık bu camiayı yorma. haksızlığa uğramış olabilirsin taraftar, yönetim ya da hocan tarafından. ama ne bu camiada ne de bu hayatta haksızlığa uğrayan tek kişi sen değilsin. bu dünyanın merkezi değil, bu takımın bulunmaz hint kumaşı hiç değilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın