• 10
    mükemmel entry girmiş. ağzına sağlık az bile söylemiş. şampiyonluk kutlamalarının bittiği andan itibaren bizim taraftar ortalığı tamamen yangın yerine çevirdi.
    erden timur’ un istifasıyla başlayan süreçte, herkes yönetime, hocaya ve futbolculara yerli yersiz saldırıyor. kaybedilen maç sonrası sosyal medya yangın yeri. sanki dünyanın sonu geldi. arkadaş sonuçta spor bu kazanmakta var kaybetmekte. biz niye eğlenmeyi bilmiyoruz.
    futbolcular ve hoca senin benim gibi insan büyük ihtimalle sosyal medyada dönen saçmalıkları görüyorlardır. bundan dolayı etkileniyorlar. kendi futbolcunu itin götüne niye sokuyorsun. sokunca başın göğe mi eriyor? bizim kadar kendi futbolcusunu aşağılayan ve dışlayan başka taraftar yoktur. sonra biz niye oyuncu satmayı beceremiyoruz. sebebi çok açık dostlar aynaya bakmak lazım.
    velhasıl kelam neredeyse bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım. takımla ilgili bütün haberleri sözlükten takip ediyorum. son zamanlarda sözlükte böyle hal almaya başladı. lütfen eleştirinin dozunu ayarlayıp ona göre entry girelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın