• 310
    bir planı olmayan komitedir. ne istediği de belli değildir. karavana oyuncu alırlar ve isterler. bir bakarsınız 6 numara bakıyorlar bir bakarsınız 6-8 karışık bir bakarsınız 8-10 arası oyuncu. 8 numara driplingci veyahut 6 numara alan kaplayan oyuncu bakarken bir bakarsınız dünya kadar paraya 8-10 karışık bir topçu alırlar.

    defansa bir bakarsınız hücumcu tecrübeli bek için nabız yoklarlar bir bakarsınız genç ne defansı ne de ofansı iyi bir bek oyuncusu alırlar.

    10 numaralı formasyon kullansak da 37 yaşındaki mertense tüm sezon boyunca bel bağlar, yedeği kim olur kimi oynatırız diye düşünmezler bile.

    stoper 3 tane fişek gibi var derler ellerindeki stoperi yok pahasına satarlar. 1 sol ayaklı stoper formsuz olduğunda oynatacak stoper bulamaz ve bu sefer de stoper bakarlar. nasıl bir stoper bakacakları ise allah kerim.

    yahu şu takıma bir plan yapın allah aşkına. ne oynayacağız? nasıl bir formasyon ile diziliş sağlayacağız? kimi alıyoruz neden alıyoruz? biz de diyelim ki ha biz 6 numara bakıyoruz. veyahut tecrübeli bek alacağız?

    istemediği belli olan topçular ortada iken onları satamaz veyahut kiralayacak takım dahi bulamazlar. ve ellerindeki oyuncuların değerini iyice düşürürler. şuanda zahada olduğu gibi. senin oynatmaya tenezzül etmediğin oyuncuyu kime vereceksin ya? kim alacak? maaşı deseniz korkunç. ingiltere liginden takımlar dahi yanaşmıyor o maaşa. gidecek oyuncular belliyken bir tek tete harici hiçbirini yollayamayıp üstüne takımın iskeletini de bozdunuz.

    böyle bir transfer anlayışı mı olur yahu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın