resim
Derrick Arthur Köhn
Takım:Bremen
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1109
    21 ağustos 2024 young boys galatasaray maçıplanı köhn üzerinden anlatımı:

    rakip santraforlar bizim stoperlerle boğuştu. köhn sürekli oyun kurulumu için ileri yerleştikçe baskı yiyen apokerimle arası açıldı. köhn açıldıkça açıldı. araya giren rakibin sağ kanadı pozisyona girdi. başka bir şey yok. buyrun bakın izleyin. hele 2. golü kale arkası çekimden izleyin. rakip sağ kanat vurmak için hazırlanırken köhn efendinin yay çevresinde garip gurup pozisyon aldığını görelim. ilk gole dönüp bakalım. jelert pas hatası yaptığında videoyu durduralım. rakibin +1 sokarak nasıl apokerim torreira ve köhn sara dörtlüsüne karşı üç kişi ile üstünlük kurduğunu görelim. he bu teknik heyete daha çok yazar. ama oyuncuda da az biraz akıl olacak. takımın sağda o kadar baskı yerken stoperinden o kadar uzaklaşmanın manası ne?

    jelert geldiği zaman demiştim ki zaman verelim. (bkz: #3979659) ama köhn'ün bu pozisyon alışları ile ne savunmada ne hücumda fayda alabiliriz kendisinden. evet 5te 5 ikili mücadele 5te4 hava topu kazanmış olabilir. bunların hepsini monteiro denen arkadaşa karşı kazandı. o monteira bugün 2 gol attı. dahasını da atabilirdi. köhn her uyuduğunda her hata yaptığında bu arkadaş araya sızdı. ikili mücadele kazandığı için yüksek puan alınca iyi oynadı sanılıyor ama delik deşik olduk, isterse 100 tane ikili mücadele kazansın. sağ kanattaki rakip senin 10 metre uzağından süzülüp pozisyona girdikçe hiç anlamı yok.

    formda bir abdülkerim ve çapa 6 olsaydı şu an elimizde. belllki derdim. bi ihtimal denenebilir. ama bakın sofyan amrabat ve önlerinde torreira ve sara orta sahasından bahsetmiyorum. o tamamıyla farklı bi oyun. o oyunu galatasarayda oynatmaya çalışanı linçlerler. açıp bakalım aykut kocaman'ın maçlara, abdullah avcının 4-3-3 çıktığı maçlara. o oyun işte.

    oyuncu kötülemek asla ve asla huyum değildir. ama, kendisinin yerine pozisyon almasını bilen, defansif, 180-tercihen en az 186 hatta daha uzun- üstü bir sol beke ihtiyacımız var. ister süper lig diyin, ister şampiyonlar ligi diyin, ister avrupa ligi diyin, fark etmez. çünkü sağa doue gibi defansif bir isim değil jelert gibi savunmada sana en fazla dinamizm ve çalışkanlık katacak isim geldi. solun köhn olduğu oyunu kaldıramıyoruz. solun köhn sağın jelert olduğu oyunu bugün isteseniz de yarın asla kimse beğenmeyecek. köhn de sağolsun pozisyon hatalarına bu sürede devam edecek.

    ekleme. dursun özbek yönetimine de selam olsun. kasımdan beri aranan sol bek transferi, bankalar birliğinden çıkıyoruz yalanı ile birden veto edilir. her yerde transfer dönemi kapandıktan sonra birden bulunan 3m euro serbest kalma maddeli okan hocanın "o dönem" istediği tanıma uyan isim buyur sol bek aldık diye takıma getirtilir. selamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın