• 971
    takımın performansı kötü, oyuna adaptasyon daha kötü, bazı oyuncuların bireysel performansları çok daha kötüydü.

    önce kötünün iyilerini konuşalım. skor ilki. 58. dakikada üçü yeseydik şu an rövanşı konuşuyor olmazdık. o dakika tur için bence kırılma noktası. bir diğeri rövanşta zeminin bu kadar oyuna etki edemeyecek olması. ne olursa olsun suni çim pas trafiğini çok ciddi etkiledi ilk yarı. ve tabi rövanştaki atmosfer rakip için çok zorlayıcı olacak.

    bireysel performansta apo öylesine göze batıyor ki buna müdahale edilmesi lazım. bir süre yedeğe çekilmeli. metehan'ı yavaştan 11'e ısındırmak zorundayız çünkü alternatif yok. kaan'la falan olmaz o iş. emin bayram giderken arkasından teneke sallayanlara da burdan selamlarımı gönderiyorum.

    muslera can ciğer ancak avrupa maçları için saatli bomba. aşamadı bu olayı. winner karakterinden böyle maçlarda eser yok. onun da acil toparlanması lazım. sakatlığı ne kadar ciddi bilmiyorum ama önümüzdeki maç günay'ın kalede olması daha iyi olabilir.

    iki bek oyuncumuz da iyi niyetli ancak kapasiteleri çok sınırlı. ligde iş görecekler ama avrupada imkansız. işin kötüsü alternatifleri hiç yok. koskoca galatasaray futbol takımının beklerinde alternatif yok. hastalıktan yeni çıkmış barış açıktan beke gelip jelert'ten daha iyi performans gösteriyorsa sıkıntı var demektir. dubois'i saymıyorum bile, adam topa değememiş. çok düşünmeye gerek yok kendisi bu takımda yer bulamaz.

    saysak bireysel performanslarda başka kötüler de var ama dikkatimi çeken en kötüleri bunlardı. bunlara ek ilk yarıda topa hakim olduğumuz 5 dk yok sanırım. ne pas oyunu var ne set hücumu ne başka bir şey. koskoca ilk yarı ne yaptığımızı bilmeden geçti. dünyada böyle bir lüksü olan takım yok. bizim de olamaz. okan hoca çare bulamıyor buna. aklım almıyor gerçekten.

    neyse yazıyı çok uzatmak istemiyorum. turdan umudum çok fazla. bilet bulabilirsem maça da gideceğim. lig maçımızın da ertelendiği göz önüne alınırsa vurup kırıp parçalayıp şampiyonlar ligine kalacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın