• 36
    her maç 5 tane gol atıp, tüm maçlarını kazanıp
    şampiyonlar ligi dahil tüm kupaların kazanılmasını isteyen bir taraftar var ise evet o taraftar doyumsuzdur ve problemlidir.
    ama 2 transfer dönemidir eksikler bas bas bagırırken bunun tam tersi oyuncu profillerine eşşek yüküyle para gömüldükten sonra önce ezeli rakibinden 5 yersen sonra da kendinden 3 klasman alttaki takımdan da neredeyse 5 lik olacak kadar zaaf gösterirsen taraftar kızar da sorar da kimse kusura bakmasın.
    5 yediğin kupa maçından sona taraftar stadı doldurmuş ve sanki o maç hiç oynanmamış gibi oyuncularına takımına tezahürat yapmış geriye düşülmesine rağmen hiçbir homurdanma yapmamış. bu mu şimdi doyumsuz taraftar? rakip taraftar maç içinde takımı geriye düşünce ortalığı karıştırıyor.
    yönetimin ve artık maalesef hocanın hataları konuşulmalı hiç bu bahanelerin arkasına da sığınılmamalı.
    ayrıca "her sene şampiyon mu olunacak?" gibi sakat düşünceleri de kafamızdan atalım. her sene tabiki şampiyon olunamaz ama bir sezona hazırlanma mottosu da zaten 2 sezondur şampiyon oluyoruz bu sene de olmayıverelim olamaz. bu vasatlık kanınıza bir kere girerse bir bakmışsınız 10 sene şampiyon olamayan fb, 10 senede 1 şampiyon olan bjk olmuşsunuz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın