• 27
    şu anki durumda galatasaray taraftarı için geçerli olmayan durum. bu takım geçen sene fizik mücadele gereken tüm kritik maçlarda rezil oldu. takımın yenilenmesi gerektiği gün gibi ortadaydı.

    kimse de şöyle yıldız olsun falan peşinde değil tam tersi çoğu kişi fizikli, dayanıklı, hızlı olsun falan peşindeydi. defansif ve mücadele anlamında çok geride kaldığımızı taraftar görüyordu.

    yıldız getireceğim diye show yapan geçen seneden beri erden timur dahil tüm yönetimdi. en başında da dursun geliyor.

    başarı olarak neye doyduk da doyumsuz olalım. süper lig şampiyonluğu galatasaray için olağan bir durum. ama avrupa'da fenerbahçe kadar bile varlık gösteremiyoruz. bak makas falan demeyin diye kendi ligimizden örnek veriyorum.

    fenerbahçe, lille gibi bir takıma uzatmalarda elendi. son 2 senedir young boys ayarındaki takımlara hep üstünlük kurdu. dün fb olsaydı deplasmanda rahat bir galibiyet almıştı. peki bunu nasıl yapıyor? çok basit. çünkü fizik kalitesi bizden yukarda. ama bizim yönetim ve teknik direktör hala isimli yaşlılar, savunması olmayan bekler peşinde.

    2 senedir milletin dilinde tüy bitti fizikli, mücadeleci orta saha alın diye. ama gidip saçma sapan zaha'ydı, ziyech'di para veriyorsun ama bir tane mücadeleci orta saha almıyorsun. sen demek ki bunu tercih etmiyorsun. sorun para değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın