• 14
    sözlüğün üzerine vazife olmayan işlerle uğraştığının ve popülizmin son kurbanı olduğunu gösteren kampanyaymış, bu memlekette yardım edilecek insan yok muymuş? vb. şeklinde sözlüğümüzün bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan yazarları tarafından tepki gösterilmesini hayretle izliyorum. o zaman sizi şöyle alalım; (bkz: galatasaray sozluk yardim kampanyasi) şimdi çok konuşan çok bilmişlere sormak istiyorum, " o zaman nerelerdeydiniz?"

    herhangi bir yerde acı çeken insanlara yardım etmek isteyenleri eleştirmek nasıl bir hastalıklı düşüncenin ürünüdür onu anlamakta zorlanıyorum. katılmak zorunda değilsin, zorunluluğun var mı? yok, sana "katılacaksın" diyen var mı? yok, bu konuda herhangi bir baskı uygulayan, rahatsız eden var mı? yok.
    kimse sizden bir şey istemedi, tamamen gönüllük esasına dayanan bir yardım kampanyası. ister katılır istersen katılmazsın ama kalkıp zor durumda olan insanlara yardım etmek isteyen insanlara laf söylersen daha doğrusu o hakkı kendinde görürsen o zaman ben de senin samimiyetinden, vicdanından, insanlığından kısaca her şeyinden şüphe ederim, bu hakkı görürüm kendimde, tıpkı senin gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın