• 12
    hep soyledim gene soyluyorum: siz sehit aileleri icin bir sey organize edin, ben bunu tek basima da gerceklestirir ustune size de yardim ederim elimden geldigince..

    ama ben sozluk katilmazsa bu proje olmaz demedim, ben kendi basima da gerceklesirebilecegim bir projeye; bu projeye katilmaktan gurur duyacak sozluk yazarlari oldugunu bildigim icin sozlugu de katmaya karar verdim. once bunu ayrimini yapalim. benim bunu gerceklestirmek icin sozluge ihtiyacim yok, sozlugun de boyle bir olayda beni kullanmaya ihtiyaci yok..

    dedigim gibi; sen projeyle gel, ben bunu projeyi tek basima gerceklestirecegim ki herkes senin projene odaklansin. ama sen yeter ki dirdir etmek yerine projeyle gel, organizasyonla gel.

    katilmayin.. cok ciddiyim bu projeye katilmayin. ben tek basima da altindan kalkarim. ne haliniz variniz gorun. kendimi insanlara aciklamaktan gina geldi..

    edit:

    an itibariyle iptal ettigim projedir. herkesden daha cok tokadan ozur dilerim. hala bireysel olarak katilmak istiyorsa konusuruz zaten onunla. ama yeter.. 2 gundur haritada filistin'i gosteremeyecek insanlara derdimi anlatmaktan yoruldum. 2 gundur gelen elestirilerden yoruldum. sen sanki kicini kaldirip bir organizasyon yaptin da ben hayir filistin'e yogunlasim dedim gibi davranilmasindan yoruldum. ben bu projeyi tek basima gerceklestirecegim. kimseye ihtiyacim olmadi, bundan sonra da olmayacak.

    an itibariyle, hem projeyi hem de yazarligimi iptal ediyorum.. illa tanima baglamak gerekirse; sozluk icinde 3-4, hayatlarinda bir sey beceremeyen insan yuzunden pic olan kampanyadir. bu sayede benim de elime yazarligimi iptal etme icin gerekli sebepleri de vermistir.

    hayrini gorun.

    edit: basladigimiz isi bitirmemek bize yakismaz. bu andan itibaren bu bir sozluk projesi degildir. bireysel olarak katilmak isteyen yazarlar bana ozan62@hotmail.com adresin msne ekleyip konusabilir. ya da o.kelleci@roac.nl'e mail atabilirler. bundan sonra bir gelisme olursa hagi yada toka size bildirir. ama ben artik yokum sozlukte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın