• 550
    rezalet bir oyun var kimse kusura bakmasın. çok ağır konuştum ama cidden kötüyüz.

    defansın kendi arasında zaten bir koordinasyonsuzluk var, ek olarak defans ile orta alan arasında da bir koordinasyonsuzluk var. bu defans 4'lüsünün 3 ü eski iken nasıl bu kadar koordinasyonsuzluk oluyor anlamadım. tüm bunların üstüne bir de bireysel performansların kötülüğü eklendi, ilk gölde derrick köhn'ün ikinci golde de abdülkerim bardakcı'nın kendilerinin defans olduğunu unuttuklarını düşünüyorum.

    davinson sanchez'in önemini de bir kez daha anlıyoruz. o olunca en azından rakibi daha önde karşılıyor lucas torreira tam bir 6 numara gibi oynamadığı ve sık sık prese önde gittiği için o defansın önü orta sahanın arkası kısmını rakibi önde karşılayarak dolduruyordu. şimdi o kısmı dolduran yok, orada rakipten bir oyuncu sık sık boşta topla buluşuyor. adam gibi başka bir takım olsa orayı maden gibi işlerdi. young boys da zaman zaman işledi.

    orta alandaki iki isim de birbiri arasında uyumsuz, gabriel sara yeni olduğundan bu normal ve daha çok kabul edilebilir. çok birbirleri üstüne biniyorlar ve adam paylaşımını yeterince iyi yapamıyorlar.

    kerem aktürkoğlu'nu hücumda hiç göremedik, etkisiz bir maç çıkarıyor. aslında efelik taslamayıp kaan ayhan ile başlayabilirdik (cezalıymış gerçi de yine de defansif yönü olan bir 6 numara vardır kadroda illa ki), 0-0 gerekirse bitseydi maç. bu saatten sonra maçı çevirmek için risk almak zorundasın ve bu durumda da farkın açılma ihtimali var. bu sefer içeride turu hiç çeviremezsin. şu anki durumumuz çok riskli.

    yedeklerden maçı çevirebilecek hakim ziyech var sadece. dries mertens ve kerem aktürkoğlu çıkıp kaan ayhan ve hakim ziyech girebilir. bir tık defansif hamle gibi gözükse de topun bizde daha çok kalmasını sağlayacak bence, defansif olarak da daha net bir duruş sergileyeceğiz. ancak muhtemelen wilfred zaha hamlesi gelecek o da yine hiçbir katkı sunmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın