resim
Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva
Takım:Beşiktaş
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:31
Boy:1.72
Uyruk:Portekiz
  • 293
    sara ile arasında 6 yaş olan futbolcudur.

    o maaş ile herhangi bir yere satmanın imkanı yoktur. belki araplar ama, arapların da çöküşü çin'deki futbol sektöründen daha hızlı olacaktır. geri dönüşü olmayan bir iş yaptıkları için, ne kadar hovarda olursan ol, 'yetti gayrı' der bu işten vazgeçersin.

    bizim elimizde zaha gibi bir oyuncu var. eleştiri ise adamı bolca da eleştirdim. ancak 31 yaşındaki zaha gibi bir kariyeri biz bir yere satamıyorken, beşiktaş kendisini hiç satamaz. zaha kariyeriyle, benzer yaştaki rafa silva'yı dürüm yapar yer. adamın hala epl'de talibi var ki, bence ara transferde birileri kafayı kırıp kendisini 1.5 yıllık kiralayacak veya satın alacak. okan hocamdan da ricam, en kötü durumda eric gerets'in heinz ketçap/mayonezine katlandığı gibi, kendisine bir 6 ay katlanmasıdır. arada maçlara da atar, formu da düşmesin.

    sara'nın da maliyetini eleştirdim. ancak, eğer scout ekibimiz çuvallamamışsa, geri dönüşü var adamın. belki 20 yok da 15 var, 10 var. var yani. ayrıca aldığın fiyat, satarken işini kolaylaştırır. tete'ye kaptırdığımız paralar, bonservis olarak geri döndü. yoksa biz bu kafayla adamı bedavaya bile satıp, arkasından göbek atabilirdik.

    kısacası rafa silva adına da iyi ki bu maliyetlere almadık dediğim futbolcudur. ki bir bu kadar da yerin altında olabilir maliyeti, sonuçta ne aldığını falan da bilmiyoruz tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın