resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4468
    bunlar hep iletişim eksikliği. sorun çözme konusundaki beceriksizlik. adamı çağırırsın, menajerini çağırırsın. birbirimizi mağdur etmeden yolları ayıralım dersin.

    2 yıllık kalan maliyetini hesaplar, seni mağdur etmeden mümkünse bizim de para kazanacağımız bir teklif arayalım dersin. beraber bu işi çözersin. adamı ya da menajeri kendi halinde bırakırsan bu iş çözülmez. tam 1 aydır gittigidiyor.com diyoruz herifin bir yere gittiği yok.

    bu iş bu zamana da bırakılmamalıydı zaten orası ayrı mesele. kalmış 2-3 hafta bu adam kendine kulüp bulabilir mi, buldu diyelim bizim alternatifimiz hazır mı? hiçbir şey belli değil. galatasaray'ın alman orta sınıf takımları seviyesinde bir futbol aklı olsa zaten ziyech'ler, zaha'lar, oliveira'lar, cicaldau'lar çoktaaaaan gitmişti.

    ama yok işte. bir tane kıymeti kendinden menkul adam ile ticaretten parayı bulmuş futbolla uzaktan yakından alakası olmayan bir iş adamına bırakılmış her şey. bir transfer tutmadı diye ondan zarar etmeye mecbur muyuz lan? tutmadı. eee, parasını verip gönderelim. ulan tutmadıysa sende tutmadı. başkasında tutar. icardi de psg'de tutmadı ama sende tuttu. ama diyorum işte iletişim eksikliği var. daha doğrusu iletişim hiç yok. herif taraftarın, kendi kafasına meşale attığını sanıyor ya. biri de dememiş ki sen ne alaka amk? gurbetçi taraftar bunu her sene ve hep yapar diye. sana denk gelmiş alt tarafı diyen olmamış.

    e bu adam sana yardımcı olur mu ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın