• 19
    ilgili belgeselin sonunda, kendisine sorulan "pişman mısın?" sorusuna "hayır" yanıtı verildiğini görünce 100 dk. çöp oldu dedim.

    son cb. seçimleri ülkenin değişen sosyolojisine ayak uyduramayan kişi ve kurumlara 5 yıl süre daha kazandırdı. herkes ona göre pr ve diğer tanıtım çalışmalarını yürütecek. buna da tamamım ama, başından sonuna kadar pişmanlık teması üzerinden giden bir belgeselde, pişman mısın sorusuna hayır değilim derseniz, tüm bu çabalarınız boşa düşer.

    ama belgesel çok iyi olmuş. uzatmadan net sorular sorulmuş, net cevaplar alınmış. arda turan aleyhinde ne kadar olay varsa içeriğinde var, insanların duygusal olarak arda'nın yanında olabileceği önemli mevzular, kişilerin hayatlarının etkilenebileceği sebebiyle alınmamış. objektif olmuş ama değişime ayak uydurabileceğini göstermek isteyen arda belgeselin sonunda gene yapıyor yapacağını. neyse canı sağolsun. bizler onu mlada boleslav maçındaki haliyle, o enerjisiyle, o saf temiz halleriyle görme umudumuzu yeşertmiş olduk. yolu bahtı açık olsun, sansasyondan ve özellikle siyasetten uzak olması dileğimizle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın