• 114
    19 mayıs 2018 göztepe galatasaray maçı öncesi göztepe taraftarının "kahpe bizans gelecek sahamızda şampiyonluk kutlayacak" konulu rahatsızlık döneminde, gaza gelip haddinden büyük laflar eden kişi. 2001-2003 arası dönemde göztepe ve galatasaray tribünleri arasında yaşanan önemli olaylar vardı. göztepe taraftarı sahamızda şampiyonluk kutlatmayız refleksinin üzerine bu olayların sosunu dökmeye çalışınca, ancak bizim tribün de olayların perde arkasını hatırlatıp gerekli mesajları verince o gerilim büyük ölçüde boşa düşmüştü.

    taraftarlık hissiyatı, babasından dolayı benim gözümde tartışmaya kapalıdır. o dönem aldığı şaklabanlık seviyesindeki tavırları, biraz üstteki paragrafta anlattığım ve dahil olduğu kiltenin muzdarip olduğu muayen durumla açıklamak lazım.

    onun ekran yüzü olarak parladığı yıllarda göztepe yoktu, aliağa belediyespor da alt liglerdeydi. göztepe'nin süper lige çıktığı playoff maçında sahada mahallenin delisi gibi dolaşması, onu sadece ekrandan bilenlerin ilk defa şahit olduğu bir yönüydü. göztepe'nin "taraftarı olan kulüp lige çıktı" diye allanıp pullanmasının etkisiyle çok da negatif bir dönüş almadı. 2018'deki şampiyonluk maçı öncesinde yaptığı ileri geri konuşmalar da muhtemelen büyük bir camiayı futbol yüzünden ilk defa karşısına alışıydı.

    muhtemelen yapımcısından menajerine kadar herkes karşısına alıp konuşmuştur. bir daha öyle bir şebekliğe zaten yeltenemeyecektir.

    hele de karşısında türk televizyonlarının en büyük baronu varken...
App Store'dan indirin Google Play'den alın