• 50
    umarım kerem'in sağ açıkta değerlendirilmeyeceği maç olur. çünkü izlediğim young boys'a karşı kerem'e kesinlikle sol açıkta ihtiyacımız var.

    barış'ın yokluğunda sağa ziyech veya yunus olabilir. bu arada young boys, bize, bizim bayern'e yapmaya çalıştığımız şeyi yapacaktır. yani 2 takım da 90 dk boyunca önde oynayacaktır, umarım benzinimiz çabuk bitmez. bu bağlamda belki yunus'un hızı etkili olabilir, belki de ziyech üzerinden kerem ve icardi kaçırılmaya çalışılabilir. keşke barış da olsaydı.

    jelert'e inanılmaz ihtiyacımız olacaktır. bu maç dubois'in maçı değil, tahmini olarak solda da köhn ile başlayacağız. ilk 45 dakikada nelsson torreira mertens ve icardi'nin rakip adına çıkarımları da çok önemli olabilir, çünkü young boys hakikaten oyunu ne kadar sıkıştırırsa sıkıştırsın, belli alanlarda çok büyük açıklar verebiliyor. her bölgedeki lider oyuncularımızın bunu anlamaları ve maç içinde, arasında arkadaşlarına anlatabilmeleri hocanın maç önü hazırlıkları kadar önemli.

    sara'yı tahminen 8'de kullanacağız. bu maçın sara ve kerem'in maçı olmasını bekliyorum, çünkü young boys'ın kopuk ve sıkıştırılmış oyununda bu arkadaşların off the ball movement'lerı ekstra etkin olacaktır.

    119 yıllık camianın en önemli maçı. vurduğunuz gol olsun aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın