resim
Ali Acun Ilıcalı
Görev:Asbaşkan
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1100
    ali koç’un medyadaki gücü tutup kamuoyu yaratması için uğur dündar başaramayınca sarildigi yeni oyuncağı. pardon yeni sağ kolu.

    bu işler öyle survivorlar, var misin yok musun’lar, veteranlara emekli futbolculara hali saha turnuvası yaptırmaya benzemiyor. zaten satın aldığı hull city’de kendilerini tekrar championship’e çıkaran üst üste ayin hocası seçilen grant mccann’i kovup şota arveladze gibi ingiliz futbolu ile ne futbolcugunda ne de teknik direktörlük döneminde (2001-2005 yillari arası oynadığı glasgow rangers dönemini disarda tutarsak ki o da ingiltere değil iskoç ligiydi) alakası olmayan birini getirmesiyle vizyonunu belli etmişti. ki bence o hull city işi bile allahyar ve ozan tufan araciligiyla hulle ile fenerbahçe’ye para aklama işiydi ya neyse oralara çok girmeyelim. * **

    edit: sayın acun bey, son olarak kişisel fikrim artık 55 yaşındasınız saçlarınızı boyamaktan vazgeçin. gerçekten çok sahte duruyor. salın kendinizi. hadi kadinlari anlarım ama erkeklerin 50 yasindan sonra saç boyaması yasaklanmalı. ** hadi gray touch neyse de simsiyah boyalı saç artık çökmeye başlamış yüze hiç gitmiyor. neyse konu nereden nereye geldi. uzatmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın