resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 7071
    tanımlayacak olursak, sahada top oynanırken *video edit yaptırmak için bir araba silahlı insanla sahanın içine dalıp ağır çekim yürüyüş yapan, sahanın içine girmeden saha kenarından ayrılma teklifini de reddettiği söylenen ve nihayetinde etrafındaki dalkavuklardan farklı şekilde cebine girecek 3 kuruştan mahrum kalmamak için onurunu satmayan bir adet stadyum görevlisince haddi bildirilen bir adet şımarık zengin bebesi.

    yarattığı terör ortamının ucu sonunda kendisine de dokundu, türkiyede 22 senedir iktidarda olan cumhurbaşkanından sonra belki de en dokunulmaz aileye mensup olan kişi olarak canlı yayında ve bir stadyum dolusu insan önünde artık hak ettiği köteği yedi.*

    oynamaya çalıştığı ve kitleleri terörize eden oyunu bırakmazsa çok daha büyük olayların da müsebbibi olacak. yakmış olduğu ateşi kontrol edecek kapasitesinin olmadığını zaten yıllardır hepimiz görüyoruz ama bu ateş sadece kendisini değil belki yüzlerce masumun da hayatını yakabilecek bir ateş ve bu sebeple de kendisine artık gerçekten dur denilmesi gerekiyor.

    kendisi yakmış olduğu bu futbol terörü yangınını söndürmeden kendisi de bu ateşte yanmaktan kurtulamaz artık. 17 ağustos 2024 tarihi itibariyle dokunulmazlığı ve ulaşılmazlığı da zedelenmiş olan bir nefret objesinden başka bi şey değil kendisi.

    futbol ikliminde sağduyuya bir an önce dönülmezse en fazla gerçekten mağduru olacağı olayların öznesi olur. 90 milyon insanın yaşadığı bu ülkede, bu insanların 90 milyonu da kendi etrafındaki gibi 3 kuruş için minnet duyup kendisini pışpışlamak için sıraya giren dalkavuklardan ibaret değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın