resim
Batista Adelino Mendy
Takım:Trabzonspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:24
Boy:1.91
Uyruk:Fransa
  • 86
    allahtan trabzonspor bulup getirmiş türkiye topraklarına, gözümüze gözümüze sokmuş falan da, galakside tominay'den sonraki tek fizikli orta sahayı keşfedip listemize alabilmişiz.

    yani aklım almıyor, 2 sene boyunca yana yakıla orta saha arayıp da 2. senenin sonunda keşfede keşfede trabzonspor'un geçen sene fransa 2. liginden keşfettiği ettiği bir oyuncuyu keşfedebildiysek, o scout ekibiyle ilişiği direkt kesmek gerekiyor.

    fizikli orta saha arayışına dünyada fizikli ortasaha denince akla gelecek ilk isimle başlayıp, onu alamayınca da o tarz başka kimse yokmuş, bir tek o kalmış da biz alamamışız gibi birden bambaşka profildeki oyunculara yönelip, ardından o profildeki oyuncunun mevcut sorunu çözemeyeceğini, sanki 2 yıllardır deneyimlemiyomuşuz, görmüyomuşuz, hiç test etmemişiz de ilk defa şimdi görebilmişiz gibi birden tekrar fizikli ortasaha arayışına kalkıp, bu sefer de trabzon gibi transferde en çok boş atan takımın scouting ekibinin bile 2. ligden bulabildiği bir oyuncuyu bulabildiysek, oyuncu iyi mi kötü mü bir anlamı kalmıyor.

    bizim önce bu amatörlükten kurtulmamız gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın