resim
Batista Adelino Mendy
Takım:Trabzonspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:24
Boy:1.91
Uyruk:Fransa
  • 75
    berkan ve kaan var orada deniyor ama hocanın bu ikisini torreira'nın yanına koymak gibi bir niyeti yok. mendy için 4-5 milyon euro + oyuncu verildiğinde okan hoca oynatmak zorunda kalacaktır.

    hocayı bazı şeylere zorlamak gerekiyor. bu nerdeyse bütün teknik direktörler için geçerli. ünal aysal sneijder transfer edileceği dönem terim'in bu transferi istemediği haberleri çıkınca "sneijder'i de alırım onu oynatacak hocayı da alırım" sözünü yaydı. mendy ile sneijder'i elbette bir tutmuyorum. ama hocaların takıntılarını bazen emrivakilerler bertaraf edebilirsin.

    alırsın mendy'i. şu kadar para da harcadık diye reklamını yaparsın. artık formülü hoca bulmak zorunda kalır. zaten öyle bir durumda yapabileceği fazla bir şey de yok. ya mertens'i çeker kulübeye ya da ziyech'i. malum sara'ya da bir dünya para harcadık. onu da oynatmak zorunda. mendy'i torreira'nın yanına koyduktan sonra yediğimiz geçiş hücumlarında ciddi bir azalma olacaktır. torreira'nın çok daha fazla hücum prese katıldığı görülecektir. ziyech yerine sara'yı çekebilirse set oyununda da becerimiz artacaktır. köhn'ün savunma zafiyeti daha bir tolere edilir hale gelecektir.

    daha hala rabiot veya bu stilde oyuncu bakılıyor, adeta kör olmuş gibi.

    takıma dahil olursa bir çok savunma sorunumuzu çözeceğine inandığım topçudur. hunter'ın stoperde oynatma fantezisine aldanmayın. gayet iyi bir orta sahadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın