resim
Batista Adelino Mendy
Takım:Trabzonspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:24
Boy:1.91
Uyruk:Fransa
  • 65
    gördüğü her futbolcuya "alacaksan bunun gibi adam alacaksın işte" diyen arkadaşlarımızın yeni hedefi olan futbolcu. mevkideki oyuncu kalabalığının, oyuncunun rotasyon içinde kaan, berkan gibi muadilleri olmasının ve bu saydığım oyuncular arasında herkesin kabul ettiği bariz bir fark olmamasının herhangi bir değeri yok çünkü alacaksak böyle bir adam almalıyız. sebep? 6 numara eksiğimiz var.

    yeterli sayıda bekin olursa bekte oynatmayacağın kaan kendini hangi pozisyonun oyuncusu olarak görüyor? 6 numara.

    yeterli sayıda sol bekin olursa bekte oynatmayacağın ve orta sahaya dinamizm getirmesi için oyuna alacağın veya ilk 11 oynatacağın berkan hangi pozisyonda oynuyor? 6 numara.

    bu iki oyuncunun 6 numara oynadığı organizasyon seviyeleri nelerdir? kaan için şampiyonlar ligi ve avrupa şampiyonası, berkan için avrupa ligi performansları esas alınabilir. bunlar mendy'nin hiç görmediği seviyeler.

    tüm bunların ışığında biz neden takımda fark yaratmayacak bir 6 numaraya kesinlikle aradığımız adam diyoruz. daha hocamızın ligde bu oyuncu tipini çok fazla tercih etmeyeceğine gelmedik bile. okan hoca bundan 6 numara istemiyor ve sürekli ofansif oyunculara yöneliyor olabilir mi acaba?

    bunun için mendy gereksiz, boşuna para harcadığımız bir transfer olur. o mevkide hem tutuculuk hem hücum anlamında fark yaratacak bir oyuncu alabileceksek tamam aksi halde zaten dolu olan mevkiye abdullah avcı vari (her mevkide kullanılmayacak 7 adam alma) bir transfer olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın