resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 3054
    --- alıntı ---
    jose mourinho: "benim türk futboluna adapte olmam gerekiyor. oyuncularımın da rakip oyuncuların yaptığı şeyleri yapması gerekiyor. gerekirse zaman geçirmeleri, yerde yatmaları, maç durdurmaları, sakatlık taklidi yapmaları gerekiyor. tıpkı diğer herkes gibi."
    --- alıntı ---

    kendisi ya maçları izlememiş, ya uyuya kalıp, hayal görmüş. 17 ağustos 2024 göztepe fenerbahçe maçında göztepe gümbür gümbür top oynadı. adamlar zaten geride olduğundan vakit geçirmeye falan da çalışmadılar. bilakis 70'ten sonra fenerbahçe'yi futbol olarak kendi sahasına kapattılar. keza ilk hafta, 10 ağustosta, oynanan adana demirspor maçı'nda 34. dakikada geriye düşen takım adana demirspor'du. maçın kalanında da beraberliği yakalamaya çabaladılar. iki maçta da geriye düşen takım anadolu takımlarıydı. geriye düşen takım vakit geçirmekle ne kazanacak?

    daha ikinci haftadan rasyonellikten uzaklaşmaya başlamış. önce lille turunun kaybedilmesi, şimdi göztepe maçı derken kredisini çok hızlı tüketmeye başladı. kendi kariyeri adına sonu iyi gözükmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın