resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 7039
    milyar dolarları olan adamsın, düştüğün şu hale bak.

    adam o kadar halktan uzak ki yaptığı hareketleri normal sanıyor çünkü daha önce hiç uyarılmamış, küçük düşmemiş, dayak yememiş, hiçbir şey için çabalamamış. kendisine bir çift sözüm var;

    futbol gibi fakir eroini olan bir spor dalından ne bekliyordun acaba? sahaya girdiğinde ''ooo başkan'ım hoş geldiniz'' falan demelerini bekliyordun? ali başkan, burası türkiye. senin haberin bile yoktur ama bu ülkenin 80%'i açlık sınırıyla sınanıyor. bu insanların tek eğlencesi futbol. takımı yendiğinde 1 hafta mutlu geziyor, yenildiğinde ise 1 hafta spor programı bile izleyemiyor. bu ülkenin 2 dini var; 1- islam 2- futbol.

    sen bilmezsin ama stadyumlara mabet diyoruz biz. kutsaldır bizim için yani. kabe'yi belki göremeyecek bu insanların çoğu ama stadyumlara bir şekilde gidiyor işte. çoluğunun çocuğunun rızkını kesip maça gelen var. sen sen ol, bu insanları sinirlerini hoplatma. bir dahaki sefere şu sana yapılan hareket bile fairplay çerçevesinde değerlendirilir. bu ülkenin manyağı çok çünkü. ben senin yerinde olsam ağzımda altın kaşıkla halktan uzak yaşamaya devam ederim. onların arasına girmeye çalıştıkça sıçıp batırıyorsun. bu sinirli, yoksul ama tutkulu insanların elinden senin milyar dolarların kurtaramaz çünkü sinirli bir halkız. bugüne kadar her yaptığın yanına kalmış ama senin gibi insanlarla muhatap olmuşsun, getto'da takılmamışsın, halktan o kadar uzaksın ki sırf zenginsin diye sana saygı duyulacağını sanıyorsun ama işin aslı öyle değil. bu insanlar çocukluktan beridir kızgın ve çoğunun kaybedecek bir şeyi yok. çevrendeki yalakalara benzemezler. çoğunun sikinde bile değil senin milyar dolarların. hatta tek başına nefret etme sebebi bile olabilir bu para mevzusu. git vip tribünde otur, puronu yak, maç çıkışı da helikopterle evine git. yapma diyorum bak, sana ve ailene yazık.

    son olarak dangalak ekşici gibi tanım yapayım: deplasmanlarda rambo okan kadar bile saygı görmeyen başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın