resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 7023
    hak mahrumiyeti cezası varken ve akreditasyonu yokken sahaya giren fenerbahçe başkanı.

    kendisine çıkacak cezayı gerçekten merak etmekteyim. artık bu işe ceza mahkemesi falan bakmalı, pfdk falan küçük gelir bu olayın davası için.

    aklamaya, savunmaya çalışıyorlar. neymiş, taraftarı dışarıda ve stada alınmıyor. bunu girmeye izni olmayan stada girip girmeye yetkisi olmayan sahaya girerek mi sağlayacak? ne elde edecek bunu yapınca? madem öyle git dışarda taraftarının yanında ol, emniyetle görüş, kapıdaki güvenlikler ile konuş. saha içinde neyi çözeceksin? ne elde edeceksin?

    kendisine tavan bir ceza çıkmak zorunda bu aktivitesinden sonra. öyle hak mahrumiyeti, 45 gün 90 gün falan değil çok çok ciddi bedeller ödemesi gerekir kendisinin.

    ne güzel memleket be! giremeyeceğin stada gir, yetkin olmayan sahaya gir. hepi topu babanın parası olduğu için de kimse sana ses çıkarmasın! yok öyle yağma! trabzon'da sahaya giren taraftarın da babasının parası olsaydı ona da mı ses çıkarmayacaktı insanlar?

    paran kadar karakterin olsaydı keşke ali. ya da keşke o tek sahip olduğun şey olan para için 3 gün bile olsa çalışmak zorunda kalsaymışsın, belki o zaman bugünkünden daha karakterli bir insan olurmuşsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın