resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 605
    brezilyalı orta saha oyuncumuz. 16 ağustos 2024 konyaspor galatasaray maçı 38-39’ncu dakikası falan. konyaspor’un ön liberosu jevtovic bizim yarı sahanın başlangıcında topu aldı, sol açıkları yusuf erdoğan’a doğru bir top attı, yusuf da topu aldıktan sonra biraz sürüp penaltı noktasına çıkardı ama aleksic boş kaleye düzgün bir vuruş yapamadı. aleksic kolay olanı yapsa biz 1-0 mağlup duruma düşecektik. heh işte o pozisyonda jevtovic topu alıp o kadar demarke bir pas atıyor ki 3 metre önündeki sara paşamız kendisini sadece izliyordu.

    biz 2 yıldır takımın atletizmini, orta saha direncimizi artıracak bir oyuncu istiyoruz diye bas bas bağırıyoruz ama sara daha dakika 40 bile olmamışken rakibe basmaya tenezzül etmiyor.

    belli ki olan buruk’un kafasında orta sahayı tek başına torreira’ya bırakmaktan başka bir düşünce yok. belli ki zor maçlarda yediğimiz korkunç geçişler hocanın umrunda bile değil. belli ki okan hoca o geçişlerin ve orta sahadaki zayıflığımızın tesadüfi ve anlık olduğunu düşünüyor. ve biz gabriel sara’ya bonuslar hariç 18 milyon euro verdik. maaşı da 2.75 milyon euro. bunlar bizim için korkunç paralar. eğer ki biz bir oyuncuyu kulüp transfer rekorunu kırarak transfer etmiş isek, kimse kusura bakmasın ama o oyuncu en az prime melo ya da lemina ya da fernando kalitesinde olmak zorundaydı. ama görülüyor ki bu transferde ciddi komisyon mevzusu dönmüş. yoksa bu paraya bu kalibrede bir oyuncu transferinin izahı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın