resim
Volkan Bayarslan
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 398
    bence dünkü maç ile beraber kendisini yaktı, yani amacını çok belli etti. baktı konyaspor fena oynamıyor, 2-2 olma ihtimali de var gibi, dur şu 3. golü iptal edeyim de baskı devam etsin dedi.

    ama unuttuğu şey federasyonun yeni olduğu ve de yeni federasyon başkanının var hakemleri ile ilgili çok net demeci. buna ek olarak, galatasaray yönetimi, bilhassa erden timur'un görevlerini devralan yöneticiler de bir süredir ciddi baskı altındalar ve onlar için de bulunmaz bir nimet oldu bu durum. hiç bir ekonomik gereklilik yok ve galatasaray'ın hakkının savunulduğunun gösterilmesi için net bir şans. zaten ibrahim hatipoğlu da net bir dille gereken konuşmayı yaptı ve topu direk federasyon başkanına attı. tüm kamuoyu ve hatta bazı troller bile pozisyonun gol olması gerektiği ve var'in karışmaması gerektiği konusunda hemfikirler. federasyon başkanının sözüne ne kadar sadık kalacağını göstermesi açısından ilk ciddi sınav.

    halbuki volkancığım ne gerek vardı bu kadar risk almaya. çok sevdiğin fenerbahçen senin hakem olduğun maçlarda 2.82 puan ortalaması yakalamış. bırak bu kadar göze batma, hakem olduğun maçlarda fenerbahçeyi önemsiz gibi gözüken ve hiç bir zaman ciddi gündem olmayan faul verme standartsızlığınla ince ince kayır ve ittirmeye devam et.

    niye böyle bir risk aldın? yoksa saldığın göbekten dolayı bir daha asla koşamayacağını mı düşünüyorsun?

    hadi bakalım volkan "koç"arslan göreceğiz bu işin sonunu.

    (bkz: 16 ağustos 2024 konyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın