• 414
    16 ağustos 2024 konyaspor galatasaray maçı sonrası akıllı konuşmuş yönetici. varsayalım ki ağlıyoruz, fener gibi ağlamamak lazım. herkes bize düşman, her şey yanlış, her şey skandal demek mantıklı değil. biz algılara değil gerçeklere oynamalıyız. elbette algılar da önemli ama ahlaksızlık yaparak, iftira atarak değil.

    1- konuşmasında var hakemi ile orta hakemi ayırması önemli. çünkü gerçekçi olalım. var çağırdıktan sonra var'ın istediği oluyor bütün dünyada. hakem direnebilir ama bunun için orta hakemde ekstra kariyer ve özgüven olması gerekiyor. hiçbir hakem o riske normal şartlarda girmez. madem var karıştı, işi var'a ihale eder, insan psikolojisi.

    2- en önemlisi bizim muhatabımızın federasyon olduğunun vurgulanması. ne demişti federasyon başkanı diyip federasyon başkanının var ile olan sözlerini hatırlattı. kısaca sözünüzü tutun, gereğini yapın dedi. volkan bayarslan ali koç'un bizzat ağzından çıkan sözlerle beğendiği bir hakem. bu adamın şampiyonluk mücadelesi veren takımların maçlarından bir süre el çektirilmesi gerekiyor. sürecin takibini galatasaray yönetimi ve lobisi yapmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın