• 129
    kariyeri çevirdiği erotik komedi filmleri sebebiyle bir kesim tarafından hor görülen ama aslında birikim olarak şimdiki kendine sanatçı veya oyuncu diyenleri 40 kere cebinden çıkaracak donanıma sahip bir sanatçıydı. allah gani gani rahmet eylesin.
    bir kesim kendisini hor görsede ben kendisini yazdığı onlarca senaryo özellikle de her canım sıkıldığında açıp izlediğim "korkusuz korkak" ve "atla gel şaban" filmleri ve tamamen tesadüfen sinemada izlediğim, arkadaşlarla gülmekten kriz geçirdiğimiz "kolpaçino" filmi ile güzelliklerle anacağım.
    rahmetli ayrıca büyük galatasaraylıydı. efsane flash tv de efsane spor programı, beyaz futbolun dedesi "geri dörtlü" programında efsane yorumlar yapardı ortalığı yıkar geçerdi :) zaten sağlık sorunları yüzünden maç izlemesi de son yıllarda yasaktı bildiğim kadarıyla. ama kongrelere gelir lafını fikrini söylerdi. dinazorlar yerine keşke o hep bizimle kalsaydı.
    bir değerimizi daha kaybettik. benim gibi 80'li yıllarda doğanların sanki hep hayatımızda olacaklarmış gibi düşündüğümüz kim varsa teker teker aramızdan ayrılıyor. eserleri sayesinde aramızda olmasalar bile yanımızda olmaya devam edecekler. ama maalesef giden değerlerimizin yerine yeni kişiler aramıza katılamıyor. bu donanımda ve birikimde kişiler artık yok ve olmayacaklar. beğenmedikleri, küçümsedikleri pornocu dedikleri aydemir akbaş tiyatro sevdası olmasa dışişlerinde hariciyeci olacak 3 dil bilen adamdı... şimdi kendine sanatçı diyenlerin birikimi nedir peki? sadece para...
App Store'dan indirin Google Play'den alın