resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 568
    geçen sezon ortalarından beri merkez orta saha ihtiyacı olan takıma koskoca galatasaray futbol takımının profesyonelleri delici ve dripling özelliği olan, ceza sahasına süpriz koşularla sık sık giren, oyunun temposunu belirleyecek kadar oyun görüşüne sahip, atak dönüşlerinde yüksek sezgileri sayesinde sahipsiz topları toplayabilecek, topsuz oyunda takımın yapmaya çalıştığı baskıya yüksek katkı verebilecek (öylesini bu paralara alamazdık diyenlere hak veriyorum) profilde biri lazımken kendimi en iyi hissettiğim yer 10 numara pozisyonu diyen oyuncuyu alıp gelmemiştir.

    mutlaka izleyip derinlemesine bir analiz yapılmıştır. tahminim oyuncu zaten geçen sezon bol bol canlı olarak izlenmiştir.

    bu akşam okan buruk'un takımının bilhassa ilk devre ilk defa bu kadar çok uzun top attığını gördük. bilmiyorum sara'nın bunda payı var mı yoksa hoca yeni bir şey mi deniyor.

    son söz: henüz kesin hüküm vermek için çok erken ama sara'nın merkez orta saha performansı bizi hiç mutlu etmeyecek ve hala merkez orta saha transferine ihtiyacımız var. umarım yanılırım ve yanılmayı çok isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın