resim
Volkan Bayarslan
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 386
    öncelikle iptal ettirdiği gol buz gibi gol. yok çok objektif olacam diye dolaşan içimizde ki bazı arkadaşlar pozisyonu bir daha izlesin. sizin benzettiğiniz diğer pozisyonlar ile alakası yok. torreira önce topa dokunuyor, topa dokunduğu gibi konyalı futbolcu arkadan kaval kemiğine takıyor torreira’nın. sonra torreira düşerken başdırı ile konyalı futbolcuyu bozuyor. yani faul var evet ama torreira’ya yapılıyor bu faul. var incelemesinin ilk videosunda çok net belli. ayrıca bu pozisyona var karışamaz hakemin gözü önünde emin olduğu bir pozisyon ve var için net değil.
    geçelim 2. pozisyona bu sefer icardi karşı ceza sahasında topa yükseliyor konyalı oyuncu dirseği ile icardi’yi bozuyor. hakem yarı sahanın ortasında net penaltı. en azından hakem açısı uygun değil diye var dahil olmalıydı. kimse konuşmuyor ama gol kadar net bir pozisyon. ama volkan bey buna da dahil olmuyor.

    bu hakemin geçmişi de belli. eğer federasyon gerçekten iyi niyetli ise daha ilk denemelerinde kesecek cezayı. hiç bir hakem bir daha art niyetli davranamayacak. yoksa yarın kimseyi susturamaz geçen seneden kötü olur sonuçlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın