• 3418
    --- alıntı ---

    bu sezon ülkemizi avrupa kupalarında temsil eden kulüplerimizden galatasaray uefa şampiyonlar ligi play-off turu, beşiktaş uefa avrupa ligi play-off turu, fenerbahçe uefa avrupa ligi lig aşaması, trabzonspor ve rams başakşehir fk kulüplerimiz ise uefa konferans ligi play-off turu'nda mücadele etmektedir.

    play-off müsabakaları, avrupa kupalarında lig aşamasına kalmadan önceki son aşama olması sebebiyle özellikle ülke puanı açısından oldukça önemlidir. bu sebeple, play-off aşamasında maç yapacak olan kulüplerimiz ile yapılan istişareler sonucunda, trendyol süper lig'in 3. haftasında oynanması gereken galatasaray - gaziantep fk, trabzonspor - bellona kayserispor ve samsunspor - rams başakşehir fk müsabakaları federasyonumuz tarafından ertelenmiştir. uefa avrupa ligi play-off müsabakası oynayacak olan beşiktaş kulübümüz ise fikstür gereği 3. haftayı bay geçmektedir.

    ertelenen galatasaray - gaziantep fk müsabakası 24, 25, 26 eylül tarihlerinden birinde, trabzonspor - bellona kayserispor ve samsunspor - rams başakşehir fk müsabakaları ise 17, 18 veya 19 eylül tarihlerinde oynanacaktır. nihai program daha sonra ilan edilecektir.

    avrupa kupalarında mücadele eden kulüplerimize başarılar dileriz.

    türkiye futbol federasyonu

    --- alıntı ---

    https://www.tff.org/...687&ftxtID=45077
App Store'dan indirin Google Play'den alın