resim
Adrien Rabiot-Provost
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Fransa
  • 236
    oyunun iki yönünü de çok iyi oynamaya çalışan ve çoğunlukla oynayan bir adamdır, bir bakarsınız defansta top kesmiş bir bakarsınız rakip ceza sahasında gol atmaya çalışıyor, maç başı ortalama 12-13 km kadar koşar, mücadele gücü çok iyidir, çok iyi alan kapatır ki bizim en büyük eksiklerimizden biri de bu, boyu orta saha için müthiştir ve tekniği de yeterlidir. bu kadar piyasasının olmasının, büyük takımlar tarafından istenmesinin ve kendisinin de çok paralar istemesinin sebebi kesinlikle çok özel bir oyuncu olmasından kaynaklıyor.

    ben bu adamın hiç izlenmediğini düşünüyorum, sadece burada değil her yerde sergio ile karşılaştırılıyor ki tipi yüzünden sanıyorum, bu adamın oyununun dünya üzerinde en benzemediği adam sergio oliveira, o kadar zıt ki oyunları, hiç alakaları yok.

    rabiot çok değerli bir oyuncu, her takım için çok değerli bir parça olabilecek oyuncu, arkada bırak topla çıksın oyunu kursun, önde bas de en iyisini yapsın, mücadele gücü zaten müthiş öyle boşa pres yapan adamlardan değil, kafası kesik tavuk gibi koşmaz ama çok sağlam pres yapar, hava topu istatistikleri çok iyidir, en azından istenilen diğer adamlara göre çok iyidir. bu adamın çöplenmesini, maliyetinden dolayı istenmemesini anlamıyorum. 2 senelik sözleşmeyle hemen gelse 3. sene başında tapınma seansları düzenleriz gitmesin diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın