aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 178
    cenker’in yeni kullanışlı gazetecisi.

    ingiliz takımları bir haftadır pazarlık yaparken zaha’nın maaşını bilmiyorlardı herhalde.

    zaha nihayetinde hatalı bir transfer oldu ama zaha’nın o dönem ederi oydu. bizim verdiğimiz parayı fenerbahçe’de verdi, yakınını crystal palace verdi, araplar fazlasını verdi.

    zaha, tete transferlerinde oyuncuları seçen teknik ekip, pazarlık yapan erden timur. bence yaptığı pazarlık da iyi, ederi bu topçunun. kaldı ki bugün bile 10-12 veriyorlar adamın bir yıllığına.

    ben zara transferi için erden timur’a bir şey söyleyemem. teknik ekibe de bir şey diyemem çünkü serbest oyuncu seçmek zorundalardı. bizim mehmet özcan gibilerinin dillendiremediği şey o dönem gelir yaratamayıp bizi bu transferlere mahrum eden yönetim. limit olsa fred, dybala falan alacaklardı adamlar. bu isimleri cenker düğüne gelmeye ikna edemez.

    işin özüne gelirsek de zaha transferi ne kadar kötü olursa olsun feghouli ya da belhanda transferi ile kıyaslanamaz. feghouli dediğin adan west hamda istenmeyen adamdı, 2 katına yakın maaş verdi. nice’de 1,5 milyona oynayan belhanda’ya 4 milyon maaş verdi. daha yeni sara transferi ortada. bakın erden timur sara’yı alsa maaşı maksimum 1,7-1,8 olurdu. cenker zaha’yı ikna edemezdi de etse vereceği para 15 olurdu.

    mehmet özcan, yakup çınar, evren göz son olarak da emre kaplan. bazen alttan alta bazen de açıkça cenker aklamaya çalışıyorsunuz. bu taraftar sizin de ne olduğunuzu gördü, görecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın