• 48906
    "geçen sene zorlandığımız maçlarla başlamıştık lige. şimdi de evimizde galibiyetle başladık. bundan dolayı mutluyuz. tabii ki geliştireceğimiz şeyler var. bunlara odaklanıyoruz. ben ve kulüp olarak hedeflerimize devam edeceğiz."

    "herkes biliyor fenerbahçe ile rakipliğimiz var. ülke için kötü oldu tabii elenmeleri. bizim de play-offumuz var. onun için mücadele edeceğiz. sosyal medyada tabii bir sürü şey oldu. bazen gülmek, bazen iletişim için kullandık bunu. 2 senedir saha dışında bize pek çok şey yapıldı ama biz sahaya odaklandık ve 2 sene şampiyon olduk. herkese karşı mücadele ettik. bizi durdurmaya çalıştılar ancak başarısız oldular. üst üste maçlar kazandık. rekorlar kırdık. rakibi tabii rahatsız ediyor olabilir bu tarz şeyler. mourinho gibi büyük hocanın bu tür önemsiz bir konu hakkında konuşması enteresan bir şey. büyük takımlardayken böyle bir şey yapmazdı diye düşünüyorum. yaptığını da hatırlamıyorum. galatasaray tabii türkiyenin en büyük takımı. her zaman konuşan insanlar olacak. bizim özel bir hocamız var. türkiyeyi tanıyor. herkese karşı hep beraber mücadele edeceğiz. sezonun başındayken bu tür şeyler başlatmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. sahaya odaklanıp, ödülünü toplamayı hedefleyeceğiz."

    "6 ay antrenmansız bir şekilde gol kralı oldum. önemi olan şey de bu günün sonunda."

    "her zaman liderdim. hangi takımda olduysam. hayatımda rekabetçi ve mükemmeliyetçiyim. burada da bir başarıya imza attık ve liderlik yapmaya çalışıyorum. buraya yardıma geldim. potansiyelimi biliyorum. gol ve paslarımla yardımcı olmaya çalışıyorum. kısa sürede sevilen bir insan haline geldim. sahada yaptıklarımla onların yüzünü güldürmek benim için büyük bir gurur meselesi."

    mauro icardi

    *14 ağustos 2024 tarihli açıklamaları
App Store'dan indirin Google Play'den alın