resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2990
    ciddi ciddi spor yorumcularının “ben mou’ya taktik mi öğreteceğim”, “ben o’na teknik eleştiri yapmam” falan dediği hoca. e otur o zaman evinde ne işin var tv’de? peygamber jesus yetmedi anlaşılan futbol tanrısı mourinho geldi şimdi de başımıza.

    mou’yu porto mucizesinden beri takip ederim. çocuktum cm’de taktiklerini falan anlamaya çalışırdım 2 wb 3 stoperli sistemini vs. ama mourinho bugün taktik ve teknik olarak “special one” devresini çoook eskilerde bıraktı. 2024’de dünya’da mou’yu “eleştirmem” diyen adamla dalga geçerler. gerçi eleştiri kültürü oturmuş toplumlarda “x kişiyi eleştirmem” diyeni tefe koyarlar. adamlar pep’e sallıyor.

    neyse. okan buruk futbol peygamberi jorge jesus’u 2 maçta üçlük yapıp şampiyon oldu. mitolojik futbol tanrısı jose mourinho’nun da üstünde bitirirse ligi,imparator fatih sultan terim’in veliahtı majesteleri hoca sultan okan buruk han falan diye seslenilsin. mou’yu öyle bir kutsallaştırdınız ki işin geldiği seviye bu.

    ha bir nokta daha var ki ben mou’nun ligmiş, fenermiş çok umrunda olduğunu düşünmüyorum. mou çok konuşur ama sahada bir şeyleri yapıp konuşmaya başlardı. ilk haftadan bu kadar yüksekten toplara girmesi falan fener için samimi ve iyi sinyaller değil; ama kendileri bilirler. biz “gülerek” yola devam ediyoruz.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın