• 272
    kendi adıma en çok izlediğim sporların sıralaması şu şekildedir:

    1- atletizm
    2- yüzme
    3- voleybol
    4- tenis
    5- basketbol
    6- bisiklet
    7- okçuluk
    8- futbol
    9- boks
    10- jimnastik
    11- tekvando
    12- kürek
    13- kano
    14- güreş
    15- hentbol
    16- judo
    17- atıcılık
    18- masa tenisi
    19- badminton
    20- halter

    hiç izlemediğim veya kayda değmeyecek kadar izlediğim sporları listelemedim.

    izlerken en keyif aldığım sporlar (ilk 10'u yapıyorum yalnızca):

    1- atletizm
    2- yüzme
    3- tenis
    4- basketbol
    5- bisiklet
    6- voleybol
    7- jimnastik
    8- okçuluk
    9- kürek
    10- kano

    2008 pekin olimpiyatlarından beridir olimpiyatları bilinçli şekilde takip ederim. her olimpiyatta da sporlara dair bilgimi kümülatif olarak artırarak devam ettim. her olimpiyatta biraz daha fazla sporu takip etmeye, kurallarını öğrenmeye ve bilgi sahibi olmaya çalıştım. yukarıda bahsettiğim en keyif aldığım sporlar aslında sadece bu olimpiyatlara özgü değil, biraz daha çok 5 olimpiyattır gelen kümülatif bir zevkin listesi de denebilir. her olimpiyat ufak tefek güncellemeye uğrayabiliyor.

    bu olimpiyatların -2. günü olan 24 temmuz tarihinden itibaren 2.5 haftalık süre zarfı boyunca bu entry ile birlikte toplamda 537 adet entry girdim. bu 537 entrynin en az 525 tanesi doğrudan olimpiyat içerikli idi. fakat yine de böyle bir organizasyon için en azından 600-650 entry bandı daha kabul edilebilir bir seviye olurdu ama insanların ilgi düzeyi ve seri eksilenmemden dolayı arada sırada birilerini rahatsız ediyor olduğumu düşünmem sebebiyle en ayrıntı seviyelere de inmeden temel bilgileri vermeye çalıştım.

    majör seviyede bir hata yaptığımı düşünmüyorum. 3-4 tane minör hatam oldu ki arkadaşlar özelden uyardılar, sağolsunlar. önümüzdeki günlerde tamamlayacağım entryler olacaktır ve ek olarak olimpiyatlara ilişkin önümüzdeki birkaç gün veya haftada halen yeni önemli bilgiler ortaya çıkabilir. durum bu. umarım herkes sporun en büyük organizasyonundan keyif almıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın