resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2886
    gittiği her takımda olay çıkarmış manipülatör bir teknik direktördür. olay çıkarır, kavga çıkarır, sataşır, çirkefleşir. bir zamanlar vadesi geçmeyip "special one" olduğu zamanlarda bölüm sonu canavarı olan en büyük takımlara bu stratejileri uygulardı. şimdi renkdaşların da dediği gibi "usual one" klasmanına düştüğü için 15 yaşında kalecisi olan takımları ittire kaktıra anca yenebildiği için çirketflik modunu erken açmak zorunda.
    bizim yapmamız gereken sadece şu... "s.klemiyoruz" modumuzu açıp önümüze bakmak. bu adama da m.h.y. muamelesi çekersek kendi ayağımıza sıkarız. geçen seneden ders aldıysak ne âla. yok almadıysak bu sene işimiz var şimdiden söyleyeyim.
    ayrıca kendisinin işi tahminlerin de ötesinde zor. geçen senenin fb sine hiç de öyle özel bir dokunuş yapılmış gibi durmuyor. frank rijkaard her ne kadar istenilen başarıları elde edemede de ilk geldiği birkaç ayda tüm türkiye'ye "ne oluyor" dedirtmişti farklı galibiyetler ve çılgın bir hücum futboluyla.
    sanki tazminat canavarı gözünü türkiyenin en büyük şirketine çevirmiş gibi :) koç grubunun gelirlerini gördüyse ekonomi haberlerinde ellerini ovuşturuyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın