• 646
    hatayspor ve antepspor hakkında konuşmak deprem sebebiyle bir tabu haline geldi. bu sebeple herkesin aklında olan şu mesele hep dile getirilmeden kaldı.

    ulan insanların evi yıkılmış, eşi dostu çoluğu çocuğu hayatını kaybetmiş. mal mülk yok olmuş. sizin milyon kazanan beceriksiz topçularınızın, iki pas yapamayıp oynayamadığı futbolla mı bu insanlar moral bulacak? bir ailenin daha eve kavuşması sizin tüm futbol başarılarınızdan daha kıymetli. bir çocuğun bir günlük yemeği sizin tüm sezon harcamalarınızdan daha önemli. eğer gerçekten yörenizin halkını düşünüyorsanız, futbolculara vereceğiniz milyonlar yerine biz yine düştüğümüz yerden çıkarız, yeter ki hatay var olsun diyerek gerekli yatırımları yapardınız.

    siz atsu'yu bile çoktan unuttunuz. formasını emekli etmeyi bile akıl edemediniz. derdiniz hiçbir zaman depremde canını malını kaybeden yöre halkı olmadı. kazanacağınız potansiyel paralar hep daha öndeydi. şimdi de yine para karşılığı başarısızlığınızı depremle örtmeye çalışıyorsunuz. insanların acılarıyla kendinize nema yaratmayı bırakın. o masum insanları ağzınıza alıp insanların öfkesini sınamayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın