resim
Deniz Eren Dönmezer
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Kaleci
Yaş:15
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 13
    rezalet bir gol yemiştir, bunun yaşla ilgisi yok, 10 km hızla giden topu hiçbir kaleci yemez yaşı ne olursa olsun. bu gelişecek bir özellik değil, kendisinde suç bulmuyorum ama böyle gol yenmez.

    topa vurulmadan açısını daraltacak ve kalenin köşesini açık bırakacak şekilde öne 3 adım atıyor, yerinde kalsa bu golü yemez, açı da vuruş açısına göre terse doğru kapatılacak şekilde adımlanarak kapatılır. deniz kardeşimiz öne ve terse doğru adımlıyor, 2 adımı soluna doğru yapmış olsa topu kucağına alacaktı hiç zorlanmadan, pozisyonda hatalıdır, hiçbir kaleci böyle gol yemez. bu şutlar sadece kötü kalecilerin yiyeceği şutlardır, bunda hata yoksa hiçbir kalecinin yediği hiçbir golde hata olmaz. direkt kaleci hatası bu gol, pozisyon verilir, futbol hatalar oyunu ama böyle hatalar oyunu değil.

    (bkz: 10 ağustos 2024 fenerbahçe adana demirspor maçı)

    edit: bunu bile eksiliyorsunuz ya ne diyeyim size, inşallah ilk galatasaray maçında 10 tane kurtarış yapar da böyle goller yemez çünkü siz bize karşı 10 kurtarış yapan konyasporlu deniz ve fenerbahçe karşısında 7 gol yiyen deniz'i hak ediyorsunuz. şu çocuk kötü gol yedi demek eksilenecek bir şey değil, rezalet ötesi gol yedi, 15 yaşındaysa oynamasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın