resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 2757
    9 ağustos 2024 galatasaray hatayspor maçında berbat ya da rezilleri oynamamistir. aksine çok istekli ve mücadeleci bir oyun oynadı. hatta iki kere rakip hücuma çıkacakken top kapmaya çalıştı ama fiziki el vermediği için ikisinde de düştü. ama istek ve mücadele olarak sahada olanlardan biriydi. fiziki el vermediği için istediklerini yapamadı. ama bulduğu pozisyonu atmaliydi, onu yapabilseydi bugün başka şeyler konusulacakti. yine maç içinde ortaya gelip top dağıttı, sahipsiz topları alıp oyunu da açtı. bir kaç kere sağdan sola diyagonal pas ile oyunu da genişletti. ama bazılarına göre berbatmis! herhalde keita gibi oynaması bekleniyor kendisinden !

    ziyech ilk on bir de değil sonradan oyuna girdiği maçlarda daha etkili, herkesin de belirttiği gibi. o yüzden hoca onu sonradan oyuna alacak şekilde kullanmalı. yoksa her maç başlığına gelip sayfalarca yazılacak maalesef!

    son olarak bu nasıl bir oyundur ki tor ve sanchez disinda ki ikisi de savunma yapıyor, herkes kötü gorunuyor. bu bile oyun sisteminde bir sıkıntı olduğunu, artık takımın bu ikili orta sahayla oynayamadigini gösteriyor. bir takimda sürekli herkes kötü olamaz. her maç birilerini ham yapıyor taraftar. tek tek oyunculara değil oyun planına, dizilise ve oyuncu tercihlerine de bakmak lazım. velhasıl hoca bu oyunla oynamak istediği sürece herkes bu "çok kötü, hemen yollayın, futbolcu bile değil" zanlarindan nasibini alacak !
App Store'dan indirin Google Play'den alın