resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 5450
    gerçekten bu türk futbolcuların artık yetiştirilme tarzından mı, karakterinden mi bilmiyorum garip bir problemi var. biraz çıkış yakalayıp avrupa vs. muhabbeti çıkınca kendilerinin kim olduklarını unutup başka bir şey olmaya kalkıyorlar. ya abi, seni avrupalı kulüplerin radarına sokan neydi? gücün, hızın, mücadelen... o zaman bunları daha üst seviyeye çıkarmaya çalış... sen ne yapıyorsun? beni avrupalı kulüpler istiyor, ben avrupa çapında futbolcuyum, şık hareketler yapar, gol atarım... oğlum adamlar seni bunları yapıyorsun ya da yapabilirsin diye istemedi ki lan, yapabildiğin şeyleri üst düzey yapıp fark yaratıyorsun diye istedi. yıldız oyuncu illa şık hareket yapan adam değildir ki. hakan şükür de şık hareket yapmazdı ama türk futbol tarihinde yanına koyabileceğin bir forvet daha yok. attığı goller işin ekstrası ki hayvan gibi gol attı ama onu özel yapan mücadelesi, inanılmaz pres gücü, hava hakimiyetiydi.

    ya gerçekten sizi kim yönlendiriyor bilmiyorum ama zaten dursun yüzünden umutsuz ve keyifsiz başladı sezon benim için bir de sevdiğimiz adamların bu saçma sapan triplere girdiğini görmek iyice can sıkıcı.

    allah aşkına sadece koş, mücadele et, gücünün ve hızını kullan; başka da bir şey yapma, sadece bunları üst seviyede yap zaten fark yaratıyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın