• 2
    çok önemli bir noktada olduklarına inandığım moderasyon üyelerine yaptığım çağrıdır.

    benim adıma herşey abuk subuk bir nedenle ilgi alanımızın dışında diye bahane gösterilerek bülend özveren başlığımı moderasyonun silmesiyle başladı. bir daha aynı başlığa birşey girmedim ama söylediğim özünde bülend abimizin canlı yayında almanların eurovısıon şampiyonluğuna inanamamalarını fenerbahçenin durumuna benzetmesi ile ilgiliydi. bu entry ilgi alanımızın dışında diyerek silindi sevgili yazar arkadaşlar düşünebiliyormusunuz?

    yazdığım şey bülend özveren'in müzikle ilgili yaptığı bir yorum değildi. ''galatasaray lisesi'' mezunu birinin canlı yayında fenerbahçe ile ilgili yaptığı bir yorumdu. bu ilgi alanımızın dışında ise ilgi alanımızın içinde olan şeyleri de söylesinlerde bilelim.

    bence konu ilgi alanı değil. bence konu moderasyon tarafından yeterince seviliyor ya da sevilmiyor olmak. hatta bir adım daha öte de sırf frank rijkaard'ı eleştirdiğim, fenerbahçe rekabetini çok önemsediğim ve hasan şaş ile hakan şükür'ü çok sevdiğim kahraman gördüğüm için özellikle ismini burdan pek tabi ki zikretmeyeceğim bir moderatör bana çok pis takmış durumda.

    özelden bir çok arkadaşımdan mesaj aldım. çok sinirlendik, sözlükten soğuduk gibi.

    moderasyon göreve. lütfen aranızda bir kontrol mekanizması oluşturun. kafasına göre entry silen moderatör arkadaşlarınızı uyarın. entry ve başlık silmek bu kadar kolay olmamalı. silmeden önce iyice bir araştırma yapılıp diğer moderatörlere fikir sorulup öyle aksyon alınmalı.

    sonuçta hepimiz emek veriyoruz burada. bir çok defa umarsızca silinen entryler aslında bizim için çok önemli olabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın