• 340
    küme düşme adayları arasındaki hatayspor'a karşı rezil bir ilk yarı oynadığımız maç.

    dave ile bardakçı sabaha kadar paslaşsınlar (dk 30'dan sonra muslera da bu paslaşmaya dahil oldu), icardi sırtındaki stoperleri atlatmak için istediği kadar geriye gelsin; premier league yapar mı acaba dediğimiz barış rakibi ahmet'e karşı üstünlük kuramıyorken ve ziyech bu kadar statik oynuyorken rakibi açmanın imkanı yok. garanti veya rolanti oyun da oynamıyoruz ha bitirdiğimiz ataklara bakın 10 kişi rakip yarı sahada, 7 kişi de ceza sahası içinde veya civarında. bu atak şablonu ile devam edersek ya bireysel hatadan ya duran toptan ya hakem ikramı bir pozisyondan ya da kontra ataktan golü yeriz sonra gelsin yere yatmalar, 10 dk'da kullanılan kale atışları... şu maçta bile rakibi açamazsak şampiyonlar ligine gitmemiz mucize olur.

    oyuncu performansı namına bir tek lucas top oynamaya hevesli, mertens de ilerde zekice işler yapıyor ama yetmiyor doğal olarak. hem ilerde boş alan bulamıyoruz hem de yine ortasahamız çok boş kalıyor.

    son olarak o nasıl bir korner yerleşimidir? ön direkte adam olmasa bile köşe atışı kullandığımız kanada yakın alanda bir oyuncumuzun durması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın