resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10099
    ağlak adamdan, trip atan adamdan nefret ederim. hele maç içinde arkadaşlarına el kol yapanları da ayrıca hiç sevmem. top kontrolü bu kadar kötü olup kendisine her pas atana trip atacaksa çok işimiz var kendisiyle. zaha gidiyor sanırım, umarım kendisi de gider. böyle takım içi uyumu bozan oyuncular şampiyonluğa mal olur.

    özellikle şampiyonluk kutlamalarındaki triplerden sonra bendeki kredisi bitti. benim için bundan sonra ağzıyla kuş tutsa takımdan ilk gitmesini isteyeceğim adam olacak.

    her oyuncu oynamak ister, berkan kutlu oynamak istemiyor mu adamın bir kere kötü bir hareketini duymadık takım içinde herkes çok seviyor. ama paşam bi kere ben ne yapıyorum diye düşünmüyor. kaç yıl oldu sürekli top kayıplar, top kontrolünün olması, 6 pastan topu dağlara taşlara vurman oturup bir gram geliştirmedi kendini.

    sırf koşuyor başka da bir olayı yok zaten. ha presi de düzgün yapmıyor, bekine de yardım etmiyor. bu eksikleriyle, bu formsuzluğuyla nasıl formayı hak ettiğini düşünüyor anlamıyorum. bak barış alper’e geldiğinden beri çalışıyor geldiğinden beri üzerine koyuyor, yedek kaldığında da bir kere ağzını açıp bir şey söylemiyor.

    bilemiyorum dostlar, galatasaray gibi bir kulüpte oynayıp bu kadar memnuniyetsiz, kendini geliştirmeyen adamları sevmiyorum ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın